Wat kan ik voor u doen?

Diensten voor particulieren

 
 

Waar een wil is, is een weg

U wilt een andere weg inslaan, bent niet tevreden met uw huidige situatie thuis of op het werk, u voelt u ongelukkig of gewoon niet blij? Soms is het niet duidelijk waar dat aan ligt. Samen kunnen u en ik uitzoeken waar het wringt en wat daar eventueel aan te doen valt. Samen zoeken we een manier om te zorgen dat u zich weer opgewekt en sterk voelt.

 

KLANKBORD

U heeft soms behoefte aan iemand om mee te praten. Iemand die geen vriend of vriendin is, maar wel het beste met u voor heeft. Iemand die zonder te oordelen naar u luistert. Dat kan. U hoeft niet perse een probleem te hebben dat moet worden opgelost.


Werkwijze

Het eerste contact is vaak telefonisch; daarin vertelt u kort waarom u mij belt en spreken wij een eerste ontmoeting af.

Tijdens dit eerste persoonlijke gesprek van drie kwartier gaan we kort in op uw vraagstuk en de mogelijkheden die u en ik samen kunnen vinden voor begeleiding. Wanneer we samen willen werken, spreken we een of meerdere volgende ontmoeting(en) af, waarin we uitgebreid ingaan op uw vraagstuk. Deze gesprekken duren zo lang als nodig is. Wij spreken een traject af, een plan hoe we het gaan aanpakken en wat het doel kan zijn.  Dit bevestig ik u schriftelijk. Natuurlijk kan elk plan aangepast worden indien dat nodig blijkt gedurende het traject.

 

 

 

 

Persoonlijke begeleiding

Vraagstukken in de opvoeding, thuissituatie, relatie of werk? U en ik zoeken naar een oplossing. U bepaalt het doel, ik help u het te bereiken.

 

 

Diensten voor bedrijven